office@ateplast.eu +359 42 616114
BG
 

„Ате Пласт“ с нова инициатива „Засади за БЪДЕЩЕ! Дай пример!“

На 14 ноември Ате Пласт, в партньорство с ПроКредит Банк, Разсадник за декоративни растения "Интродукция - Георгиев и С-ие", с подкрепата на Община Стара Загора, засадиха над 300 широколистни дръвчета в района Борова гора, под Католическата църква до кв. Лозенец. Инициативата е част от от CSR програмата на компанията и е в подкрепа на каузата на Община Стара Загора и кмета Живко Тодоров Стара Загора да е най-зеленият град в България.

Като отговорна компания Ате Пласт работи в насока развитие и опазването на околната среда не само чрез своите зелени продуктови решения за бинеса, но и чрез своите устойчиви каузи, в които се включват и служителите. Компанията стартира засаждане на мини гора – гората на „Ате Пласт“ и целта е това да стане традиция и ПРИМЕР и за другите фирми в града – една устойчива инициатива, която може да окаже огромно положително въздействие. Само засаждането на млади дървета може да обърне климатичните промени, които са вече факт.

Кампанията е под наслов „Засади за БЪДЕЩЕ! Дай пример!“ и е само началото на поредица от действия - засаждане на още дръвчета и периодична грижа за тях, за да могат наистина да оцелеят. 

Дата на публикуване: