office@ateplast.eu +359 42 616114
BG
 

2 МЕТАЛНИ СЪРЦА ЗА СЪБИРАНЕ НА КАПАЧКИ В ЗАВОДИТЕ НА АТЕ ПЛАСТ

2 метални контейнера във формата на сърца събират вече "Капачки за бъдеще" в двата завода на АТЕ ПЛАС в Стара Загора. Сърцата са поставени в двора на Завод 1 – Екструдиране и конфекция в кв. "Индустриален" №14Б и в двора на Завод 2 – Печат и ламиниране в индустриална зона „Загоре“, ул.Полимерна 4.

Целта е ежедневно да подсещат своите над 200 служителя да събират и донасят своите капачки. Гражданите също могат да оставят своите събрани количества на портала, като охраната ще има ангажимента да ги изсипе в сърцата.

Както и до сега, като партньор на „Капачки за Бъдеще“ в Стара Загора, АТЕ ПЛАСТ ще се погрижат, щом сърцата се напълнят, да предадат всички капачки на регулярните есенни и/или пролетни кампании, които „Капачки за Бъдеще“ организират в Стара Загора. АТЕ ПЛАСТ се вкючват редовно в кампаниите и с осигуряване на здрави чували на местните доброволци, нужни им за събиране на капачките.

Идеята за металните сърца всъщност се заражда по Черноморието, като скоро след това е пренесена в различни краища на страната. Хората по места започнали сами да ги изработват и днес сърцата са стотици.

Дата на публикуване: