office@ateplast.eu +359 42 616114
BG
 

„Удобни“ гъвкави опаковки - лесни и бързи за употреба

Изискванията към опаковъчната индустрия породени от Convenience-пазара са високи и динамично променящи се. „Convenience“ в превод от английски език означава „удобен“, което в този случай се отнася за изработката на опаковката на даден продукт. За да отговаря една опаковка на изискванията на този вид пазар, тя трябва да бъде лесна и бърза за употреба, подвижна, с подходящ и привлекателен дизайн.

В забързаното ежедневие „удобните“ опаковки набират скорост и популярност. Опаковъчната индустрия се старае да задоволи потребностите на консуматорите и реагира според променящите се нужди на клиентите. Предимството на гъвкавите опаковки е тяхното тегло и ергономичност, което води до редуциране на използваните ресурси - например при транспорт на даден продукт. В индустрията гъвкавите опаковки увеличават производителността, ефективността, едновременно с това спестяват разходи.

Ате Пласт ООД предлага опаковъчни материали и печат на фолио, които да ви спестят ценно време и да накарат продукта ви да изпъкне, независимо дали става въпрос за опаковки за храна, напитки или други изделия от нехранителната индустрия. Като фирма, която сама произвежда полиетиленово фолио, предлагаме следните „удобни“ опаковъчни решения:

  • EASY TO OPEN bags: Бързо, лесно и ергономично отваряне, с помощта на регулируема висяща система. Повишават с до 50% производителността.
  • Продукти на ролка: Осигуряват лесна употреба, бързо разпределяне и добра защита за опакования продукт.
  • Полиетиленов капак (PE): Осигурява хигиенно покритие от мръсотия и миризми. Спестява време, икономичен, ефикасен и 100% рециклируем. Без да се използват допълнителни средства за миене. Подходящ за употреба в контакт с храни.
  • Stretch ленти: Лентите са 100% рециклируеми и служат за защита на всички видове опаковани стоки. С еластична якост, която осигурява стабилност на палета. Лесното приложение означава по-малко време за подготовка на товари.

Повече за нашите удобни и иновативни опаковъчни предложения може да разгледате на сайта ни.

Дата на публикуване: